«ΘΑΛΗΣ - ‘Υλικά Προηγμένης Νανο-Αρχιτεκτονικής σε Μεσοκλίμακα για Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Εφαρμογές-ΝΑΝΟΜΕΣΟ»

Η Συντονιστική συνάντηση Φορέων του έργου «ΘΑΛΗΣ - Υλικά Προηγμένης Νανο-Αρχιτεκτονικής σε Μεσοκλίμακα για Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Εφαρμογές- ΝΑΝΟΜΕΣΟ» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 και ώρα 09.00 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο «ΘΑΛΗΣ - Υλικά Προηγμένης Νανο-Αρχιτεκτονικής σε Μεσοκλίμακα για Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Εφαρμογές- ΝΑΝΟΜΕΣΟ» στο οποίο θα συμμετέχουν οι φορείς του προγράμματος, το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών-Τμήμα Χημείας του Πανεπιστήμιου Κρήτης, το Τμήμα Χημικών Μηχανικών- Τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΤΧΗΔ/ΕΚΕΤΑ) και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.
Προσκεκλημένος ομιλητής στη συνάντηση είναι ο Καθηγητής Διονύσιος Βλάχος, Τμήμα Χημικών Μηχανικών Κέντρο Καταλυτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, του Πανεπιστήμιου του Delaware των Η.Π.Α. με θέμα: «Παραγωγή Ανανεώσιμων Χημικών Ενώσεων και Καυσίμων από Βιομάζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]