ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

"Αγώνας δρόμου" για να μην αδειάσουν τα ντεπόζιτα των ασθενοφόρων

Επί ποδός βρίσκεται η Διοίκηση του ΕΚΑΒ προκειμένου να αποφευχθεί η πλήρης έλλειψη καυσίμων στα ασθενοφόρα, καθώς μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έχει παρατηρηθεί πως σε αρκετές περιοχές της χώρες καταγράφεται σταδιακή εξάντλησή τους.
Το πρόβλημα, πρέπει να σημειωθεί, αφορά την Περιφέρεια, και όχι την Αττική, για την οποία με παρέμβαση του Προέδρου του ΕΚΑΒ, κ. Ν. Παπαευσταθίου, το πρόβλημα λύθηκε καθώς διασφάλισε την προμήθεια καυσίμων από τα πρατήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες στο κόκκινο βρίσκεται η επάρκεια καυσίμων, μεταξύ άλλων, στη Τρίπολη, την Κατερίνη, τη Δράμα, καθώς και την Αλεξανδρούπολη.
Ο λόγος για τον οποία έχει παρατηρηθεί αυτή η δυσλειτουργία είναι το γεγονός ότι τα πρατήρια με τα οποία το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας έχει σύμβαση έχουν "στερέψει", χωρίς παράλληλα να διαθέτουν ρευστό για τον ανεφοδιασμό τους. Το αδιέξοδο ωστόσο προς το παρόν προκαλείται από το γεγονός ότι ούτε η Διοίκηση του ΕΚΑΒ μπορεί να αγοράσει καύσιμα από άλλα πρατήρια, καθώς δεν έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση. 
Για τη λύση του θέματος, πάντως, η Διοίκηση του Κέντρου έχει ήδη ζητήσει από τον υπουργό Υγείας να μεσολαβήσει ώστε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να επιτρέψει στα ασθενοφόρα να προμηθεύονται καύσιμα από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
 stogiatro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]