ΓΚΛΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΑΛΝΤΙ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΑΡΤΑ


Στον Αύλειο Χώρο του  Ιερού Ναού Παναγίας Παρηγορήτισσας Άρτας εμφανίζεται αύριο 1 Ιουλίου 2015 και ώρα 9 μ.μ. η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Ιωαννιτών. Το πρόγραμμα ανοίγει με τη χορωδία Det Danske Drengekor (από τη Δανία) και τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης». Διδασκαλία – διεύθυνση χορωδιών: Emil Ritter, Θεόδωρος Γραμματικόπουλος αντίστοιχα.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου μας θα ερμηνεύσει την Γκλόρια του  Αντόνιο  Βιβάλντι, έργο για  για σολίστ, χορωδία και ορχήστρα. Συμμετέχουν οι Ηλιάννα Αντωνίου – σοπράνο, η Άννα Φιλανδριανού – άλτο και οι χορωδίες: Αρμονία Πρέβεζας, Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων και Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. 
 Διδασκαλία – διεύθυνση χορωδιών: Βαλεντίν Στεφάνωφ. Μουσική διεύθυνση: Φοίβος Παπαδόπουλος.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ, το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΤΑΣ. 

Την επομένη, 2 Ιουλίου 2015 και ώρα 9.30 μ.μ, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», στην Πρέβεζα, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών και οι χορωδίες Αρμονία Πρέβεζας, Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων και Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων θα παρουσιάσουν την  Γκλόρια του Βιβάλντι στο πλαίσιο του 33ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας. Σολίστ η σοπράνο Ηλιάννα Αντωνίου και η άλτο Άννα Φιλανδριανού. Την διδασκαλία και τη διεύθυνση των χορωδιών επιμελείται ο Βαλεντίν Στεφάνωφ και διευθύνει ο αρχιμουσικός Φοίβος Παπαδόπουλος. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]