Αργυρό μετάλλιο η τετράκωπος

ΓΙα μία ακόμα φορά τα ελληνικά κουπιά κατάφεραν και διατήρησαν ψηλά την ελληνική σημαία παρά τη μεταβατική περίοδο της κωπηλασίας στη χώρα μας. Η εθνική ομάδα δεν θα επιστρέψει με άδεια χέρια από το Ποζναν της Πολωνίας αφού η τετράκωπος κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.
Οι Τζιάλλας, Τσίλης, Αγγελόπουλος και Χρήστου έκαναν εντυπωσιακή προσπάθεια στο δεύτερο μισό της κούρσας τους και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Μέχρι τα μισά της διαδρομής το ελληνικό πλήρωμα ήταν στην τέταρτη θέση, ωστόσο στη συνέχεια κατάφερε να προσπεράσει την Ολλανδία και την Λευκορωσία και να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με 5:57.00. Στην πρώτη θέση ήταν η Μεγάλη Βρετανία με 5:55.70.

Πέμπτη η δίκωπος

Στον άλλον τελικό της ημέρας η δίκωπος με τους Γιώργο Κόνσολα και Γιάννη Πέτρου τερμάτισαν στην πέμπτη θέση στον τελικό.
Το ελληνικό πλήρωμα πέρασε τα πρώτα 500μ σε 1.34.96 στη δεύτερη θέση, τα 1000μ στην τρίτη με 3.14.41 και τα 1500μ σε 4.56.79 στην τέταρτη θέση αλλά στο τέλος δεν άντεξε την αντεπίθεση των αντιπάλων και κατέλαβε την πέμπτη θέση με χρόνο 6.36.10. Η Μεγάλη Βρετανία κατέκτησε την πρώτη θέση, με τη Γαλλία και τη Γερμανία να ακολουθούν.
Από εκεί και πέρα στο διπλό σκιφ γυναικών το νέο δίδυμο με τις Νικολαΐδου και Ασουμανάκη έμειναν 7η θέση στην τελική κατάταξη αφού στον μικρό τελικό πήραν την πρώτη θέση με χρόνο 06:55.90.
Στο μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελαδρών βαρών ο Σπύρος Γιάνναρος και ο Στέφανος Ντούσκος κατέλαβαν την έκτη θέση και 12η στην τελική κατάταξη. Στην ίδια κατηγορία στις γυναίκες, οι Τσιάβου και Δημάκου κατέλαβε την 3η θέση με χρόνο 07.09.23 πίσω από τα πληρώματα της Ελβετίας και της Ρουμανίας.
Τέλος, στον μικρό τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών ο Παναγιώτης Μαγδανής τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 06:59.900 και έτσι πήρε την 7η θέση στην τελική κατάταξη.
 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]