(ΗΠΕΙΡΟΣ)«Συμπόσιο Χαρακτικής – Μνήμη Β. Καζάκου» στα Ιωάννινα

H Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Ηπείρου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και άλλους φορείς, διοργανώνει
«Συμπόσιο Χαρακτικής – Μνήμη Β. Καζάκου».
   O Βασίλης Καζάκος, γεννήθηκε στα Γιάννενα και ολοκλήρωσε τις σπουδές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων. Διετέλεσε καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας καθώς και διευθυντής στον τομέα της χαρακτικής. Στο Συμπόσιο Χαρακτικής, αφιερωμένο στη μνήμη και το έργο του Γιαννιώτη Καλλιτέχνη, θα συμμετέχουν με έκθεση έργων χαρακτικής  οι μαθητές 19 σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηπείρου, και φοιτητές από το τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , θα γίνουν ομιλίες, εισηγήσεις από μαθητές, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα θα γίνονται Βιωματικά Εργαστήρια Χαρακτικής Τέχνης, από εκπαιδευτικούς Εικαστικών της Ηπείρου. 
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του κτηρίου των Γενικών Αρχείων του Κράτους   «Σουφαρί Σεράι» (Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ηπείρου), Δευτέρα 11, Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 10.00 πμ – 14.00 μμ  Τα εγκαίνια θα γίνουν Τρίτη 12 Μαΐου 2015 – 11.00 π.μ.
   Η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]