(ΕΛΛΑΔΑ)Είχε και η Κρήτη τον δικό της ...Λουκάνικο

Ήταν αδιαμφησβήτητα ο πιο μάγκας σκύλος του Ηρακλείου. Ο βασιλιάς των αδέσποτων και άτακτων τετράποδων. Ο σκύλος που πρωτοστατούσε σε κάθε πορεία και διαδήλωση, δεν είναι πλέον στη ζωή.
Ο Αποστόλης, μετά από μάχη που έδωσε για τη ζωή του με την επάρατη νόσο, άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικίας 12 περίπου ετών. Ο Αποστόλης ήταν ένας καλοκάγαθος γίγαντας, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Τα τελευταία χρόνια, η αγάπη του κόσμου είχε αποδοθεί έμπρακτα στον ίδιο, αφού είχε υιοθετηθεί, γνωρίζοντας τι θα πει οικογενειακή θαλπωρή και φροντίδα.

Οι φίλοι του τον έθαψαν χθες το απόγευμα και όπως αναφέρει στην ανάρτηση της η Μαρία Μαραβελάκη, γνωστή Ηρακλειώτισσα για τα φιλοζωικά της αισθήματα, όλοι θα τον θυμούνται με αγάπη...

"Χθες ήταν η τελευταία μέρα ζωής του Αποστόλη, του θρυλικότερου σκύλου της πόλης του Ηρακλείου. Πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 12-13 ετών. Είχε μια καλή ζωή, πολύ φροντίδα και αγάπη. Ειδικά τα τελευταία χρονια που είχε υιοθετηθεί. Ο κηδεμόνας του τον αγαπούσε πολύ και παρά την μήνυση που του είχαν κάνει κάποιοι... από την πολυκατοικία του για την κατοχή του ζώου, δε δέχθηκε ουδεμία στιγμή να τον αποχωριστεί. Τον Αποστόλη τον θάψαμε χθες το απόγευμα και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη ως το ογκοδέστερο σκυλί με χαρακτήρα κουταβιού που πέρασε από το Ηράκλειο", ανέφερε στο μήνυμα της η ίδια.
Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη ανάρτηση έχουν γίνει εκατοντάδες like και δεκάδες σχόλια φίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]