Μύρισε... καλοκαίρι-Πλησιάζει ο πρώτος καύσωνας!

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα προβλέπονται την Δευτέρα, με ήλιο, ανέμους μικρής έντασης και άνοδο της θερμοκρασίας. Η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και έτσι η θερμοκρασία την Τετάρτη και την Πέμπτη θα φθάσει στους 34 με 36 βαθμούς.     

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και τη Μακεδονία αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 με 26 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείξουν έως 26 και τοπικά στην Αιτωλοακαρνανία μέχρι και 28 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο αναμένεται καλοκαιρία με ήλιο και ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 27 με 28 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν ασθενείς άνεμοι.

Στην Κρήτη ο ουρανός προβλέπεται καθαρός και οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης. Τα θερμόμετρα στα πεδινά θα δείξουν από 14 μέχρι 25 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 με 26 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 27 με 29 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Τα θερμόμετρα θα δείξουν στην Αθήνα από 15 μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου και στον Πειραιά από 16 έως 26 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε καλό και ζεστό καιρό και ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]