(ΗΠΕΙΡΟΣ)«Προβολή της ταινίας "Ο κόσμος μέσα από τα μάτια μου"» απο την Κινηματογραφική Ομάδα του Πανεπιστημίου

«Προβολή της ταινίας "Ο κόσμος μέσα από τα μάτια μου"»

Η Κινηματογραφική Ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων παρουσιάζει στα πλαίσια του αφιερώματος "Cine εν τάφω" την ταινία του George Roy Hill " Η ζωή μέσα από τα μάτια μου" ("The World according to Garp") με τον Robin Williams

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του John Irving, το "Η ζωή μέσα από τα μάτια μου" αφορά τη ζωή του T.S. Garp(Robin Williams) και της ανορθόδοξης μητέρας του Jenny Fields που τον μεγαλώνει μόνη της. Καθώς ο Garp έχει υψηλές προσδοκίες να γίνει μεγάλος συγγραφέας, η μητέρα του καταφέρνει να γράψει και να εκδόσει της αυτοβιογραφία της, η οποία βρίσκει μεγάλη αναγνώριση από τις καταπιεσμένες γυναίκες ενώ ξαφνικά η ίδια η Jenny δίνεται είδωλο του φεμινισμού. Παράλληλα οι ζωές και των δύο παίρνουν παράξενη τροπή.
Η ταινία είναι μια πιστή απόδοση του μυθιστορήματος του Irving από τον σκηνοθέτη George Roy Hill, μια ιστορία συγκινητική και ατίθαση με τους δυο της πρωταγωνιστές, τον Robin Williams και την Glenn Close σε μια εντυπωσιακή απόδοση των ηρώων τους. 

Οι προβολές θα γίνουν την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Μαΐου στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Β' κτίριο φοιτητικών εστιών). Ώρα έναρξης 20:30. Είσοδος ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]