(ΚΟΣΜΟΣ)Καταγγελία ΣΟΚ Γυναικολόγος κατηγορείται για άσεμνη επίθεση σε 29χρονη

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία βρίσκεται 54χρονος ιατρός της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λεμεσού, μετά την καταγγελία που έγινε εναντίον του για άσεμνη επίθεση σε βάρος 29χρονης ασθενούς που παρακολουθούσε στα πλαίσια των ιατρικών του καθηκόντων.

Ο 54χρονος αρνείται τη διάπραξη των αδικημάτων που διερευνώνται εναντίον του.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία με την ενδεδειγμένη διακριτικότητα, ενώ σχετικά ενημερώθηκε και το αρμόδιο υπουργείο Υγείας . Η σχετική καταγγελία έγινε προχθές Κυριακή από την ίδια την 29χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο Γυναικολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Λεμεσού ως ασθενής, κατόπιν επέμβασης για αφαίρεση εξωμήτριου.

Όπως ανέφερε η 29χρονη, ο 54χρονος γιατρός-μαιευτήρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προέβη σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον της στον χώρο του κρατικού νοσηλευτηρίου. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η παραπονούμενη στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ο ιατρός, αφού την προσέγγισε και την χάιδεψε άσεμνα στους ώμους την ρώτησε αν είναι καλά και στη συνέχεια αποχώρησε.

Αργότερα, σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη, ενώ η ίδια βρισκόταν μόνη και ξαπλωμένη στο κρεβάτι, μπήκε στο δωμάτιο της ο ιατρός ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, επιχείρησε να της κατεβάσει το παντελονάκι που φορούσε. Η ίδια αντέδρασε με αποτέλεσμα ο ιατρός να αποχωρήσει από το δωμάτιο της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την παραπονούμενη, και συγκεκριμένα γύρω στις 8.00 το βράδυ, ενώ η ίδια βρισκόταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και με άλλα συγγενικά της πρόσωπα στον χώρο αναμονής επισκεπτών, την προσέγγισε αυτή την φορά από πίσω, ο ιατρός, ο οποίος την κτύπησε με το χέρι του στο πίσω μέρος του σώματος της, με αποτέλεσμα η ίδια να τρομάξει και να πονέσει στο σημείο της πληγής όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αμέσως μετά την καταγγελία που έγινε εναντίον του, ο συγκεκριμένος ιατρός του Γυναικολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Λεμεσού κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ για ανάκριση.

 Ο ιατρός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα που αφορούν κοινή επίθεση και άσεμνη επίθεση. Το θέμα θα απασχολήσει σήμερα και το υπουργείο Υγείας.
offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]