(ΚΟΣΜΟΣ)Με $100 εκατ. αποκτάς το σπίτι του Michael Jackson!

Με αρχική τιμή $100 εκατ. βγαίνει προς πώληση στην αμερικανική αγορά το ράντσο, γνωστό ως Neverland Ranch που ζούσε ο αστέρας της πόπ μουσικής Michael Jackson.


Το ακίνητο που βρίσκεται σε συνολικά 2.680 στρέμματα στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια (210 χλμ. ΒΔ του Λος Αντζελες) πήρε το όνομά του από τη γνωστή ιστορία του Πίτερ Πάν. Δημοσίευμα της Wall Street Journal, πάντως, ανέφερε ότι η ιδιοκτησία έχει μετονομαστεί σε «Sycamore Valley Ranch».

Οι τιμές στην περιοχή, αναφέρουν μεσιτικά γραφεία, έχουν εκτοξευθεί στα ύψη μετά την «συντριβή» που υπέστη ο τομέας των ακινήτων, όταν η Barrack’s Colony Capital Inc. απέκτησε το ακίνητο του Τζάκσον σε μια στιγμή που ο ίδιος αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αγόρασε το ράντζο το 1988 και το μετέτρεψε σε λούνα παρκ σε συνδυασμό με ζωολογικό κήπο όπου διασκέδαζε με τους «φανς» του. Αργότερα όταν κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιών σταμάτησε να το επισκέπτεται έως το 2005 οπού το αμερικανικό δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες. 
πηγη ered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]