ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Αρταίων συμμετέχει στην εκστρατεία καθαρισμού «Let's do it Greece 2015»


O Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου ΑΔΑΕ ΟΤΑ, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου μας και τοπικούς συλλόγους, συμμετέχει δυναμικά στη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα το ''Let's Do It'' . 

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 και ώρα 10:30 καθαρίζουμε το Δήμο Αρταίων και συγκεκριμένα:     
την παραποτάμια περιοχή πίσω από το θερινό κινηματογράφο «Ορφέας»
την Κορωνησία (σημείο συγκέντρωσης στο λιμάνι)
τη Ροδαυγή, όπου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός, αλλά και δενδροφύτευση, με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία και  ώρα έναρξης στις 11:00’.

Καλούμε, λοιπόν, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, σωματεία και φορείς   εθελοντικές οργανώσεις και κάθε πολίτη να έρθει την Κυριακή στα πιο πάνω σημεία,  να δείξουμε  όλοι οι δημότες, πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Άρτα πιο όμορφη και πιο καθαρή.

Στους πολίτες και ομάδες που θα βρεθούν στα πιο πάνω σημεία θα δοθούν τα απαραίτητα σύνεργα όπως  σακούλες , γάντια και εργαλεία από το Δήμο Αρταίων, όπως και καπέλα με το λογότυπο   «Let's do it Greece»-Δήμος Αρταίων.
Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Σκοπός της, μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.
Για την εκδήλωση αυτή, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης τόνισε, πως: «σκοπός της δράσης αυτής, δεν είναι απλά να καθαρίσουμε όλο το Δήμο μας,  μέσα σε μία ημέρα! Πάμε ένα βήμα παραπάνω και προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι κάθε ημέρα πρέπει να προστατεύουμε το περιβάλλον. Μέσα από τη συνεργασία που αποπνέει όλη η προσπάθεια, επιδιώκουμε να ενεργοποιηθούν πολίτες και φορείς και να λειτουργήσουν αρμονικά για να ένα καλύτερο και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.Η καθαριότητα ενός τόπου είναι δείγμα πολιτισμού και σεβασμού στο περιβάλλον. Καλούμε όλους τους Δημότες να μας βοηθήσουν για να έχουμε μια ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΤΑ, τοποθετώντας τα απορρίμματά τους εντός των καθορισμένων κάδων συλλογής ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]