FRAMES OF EUROPEAN COMMON LIFE Burgas και Senigallia στο τέλος της διαδρομής

FRAMES OF EUROPEAN COMMON LIFE 
Burgas και Senigallia στο τέλος της διαδρομής 

Το έργο ‘Frames of European Common Life’ συνεχίζει την επιτυχή του πορεία : μετά την συνάντηση των εταίρων και συμμετεχόντων στην Δανία, ολοκληρώθηκε και η V Διεθνής Φωτογραφική Συνάντηση στο Burgas της Βουλγαρίας που έγινε από τις 15-19 Απριλίου 2015 με την συμμετοχή εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων της εταιρικής σχέσης από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, τη Δανία και την Πολωνία.

Την Photometria εκπροσώπησαν οι εκπαιδευόμενοι Τόνια Γαλάνη, Χρήστος Κατσάνος , η υπεύθυνη έργου Φωτεινή Παπαχατζή  και ο πρόεδρος του Photometria Photo Festival Παναγιώτης Παπουτσής καθώς και άλλοι συμμετέχοντες του Frames, συνολικά 12 άτομα. 

Η συνάντηση περιλάμβανε photo walks σε διάφορες τοποθεσίες του Burgas, φωτογραφικό διαγωνισμό, τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης των Βούλγαρων συμμετεχόντων και συνάντηση των εταίρων για ενημέρωση σε σχέση με την εξέλιξη του προγράμματος καθώς και την παρουσίαση του προγράμματος της τελευταίας συνάντησης, το τελικό Φωτογραφικό Φεστιβάλ που θα συγκεντρώσει της της εκθέσεις του έργου στην Senigallia, Ιταλία από της 14 – 18 Μάιου 2015.
Η εταιρική σχέση έχει δημιουργήσει μια ευρωπαϊκή κοινότητα ερασιτεχνών φωτογράφων, που μοιράζονται την τεχνική εμπειρία και της βέλτιστες πρακτικές,  συνεργάζονται  για να χρησιμοποιήσουν το φωτογραφικό μέσο ως μέσο κοινωνικής έρευνας και στοχάζονται  σε θέματα κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. 
 Η συνεργασία αποσκοπεί στην προώθηση της κινητικότητας των ενηλίκων εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτών, και της αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκών οργανισμών που ασχολούνται με την φωτογραφία.  Μπορείτε κι της να γίνετε μέλος της της ευρωπαϊκής κοινότητας φωτογράφων στο www.facebook.com/euroframes
1.Φωτογραφία της ομάδας του Frames στη προβλήτα του Burgas 
2.Φωτογραφία της Τόνιας Γαλάνη για το Frames

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]