ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

(ΕΛΛΑΔΑ)Επέστρεψαν το κουτάβι που υιοθέτησαν γιατί είναι γρουσούζικο!

Το κουτάβι που είχε υιοθετήσει μια οικογένεια από τα Σπάτα επέστρεψε στις 13 Απριλίου η γιαγιά του σπιτιού λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο σκυλάκι είναι γρουσούζικο! Η Λίτσα Καραγιάννη, μέλος του Σωματείου Προστασίας Αδέσποτων Λαύριου (Σ.Π.Α.Λ.), εξήγησε στο www.zoosos.gr πως όταν η συγκεκριμένη οικογένεια πριν από ένα μήνα υιοθέτησε το κουταβάκι όλα έδειχναν πως όλα πάνε καλά.

Στο μεταξύ η γιαγιά από την Κρήτη πήγε να επισκεφθεί τα παιδιά και τα εγγόνια της και τελικά κάλεσε τους εθελοντές να πάρουν πίσω το κουτάβι γιατί τρώει παπούτσια (κάτι πολύ σύνηθες για μικρά και μεγάλα σκυλιά), ανοίγει το ψυγείο (προφανώς έχει υπερφυσικές ιδιότητες που κανείς άλλος μέχρι τώρα δεν έχει αντιληφθεί), κάνει μόνο για τσοπάνη (όπως τους συμβούλεψε η ηλικιωμένη) και τελικά είναι και γρουσούζικο!

Επειδή όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες οφείλεις να σπεύσεις για να σώσεις το ζώο - αφού για τους αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει σωτηρία - οι εθελοντές πήραν το κουταβάκι και έφυγαν τρέχοντας! Ευτυχώς για το μωρό βρέθηκε νέο σπιτικό και ελπίζουμε οι νέοι κηδεμόνες του να μην πάσχουν από δεισιδαιμονίες.

Αυτά και πολλά άλλα ακούν καθημερινά όσοι νοιάζονται για τα ζώα, τα στειρώνουν, τους βάζουν τροφή και νερό. Άλλωστε η απουσία φιλοζωικής κουλτούρας στην ελληνική κοινωνία κάθε μέρα γίνεται περισσότερο και από εμφανείς.
πηγη zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]