Ο Παρασκευάς Μουρατίδης στο Basket Nights 7


Εκτός από το έπαθλο, άλλη μια έκπληξη περιμένει τους πρωταθλητές του Basket Nights 7: Thessaloniki vs Ioannina. Η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στο ενιαίο Final Four θα αντιμετωπίσει σε αγώνα επίδειξης ομάδα-έκπληξη παλαιμάχων αθλητών της Θεσσαλονίκης της οποίας θα ηγείται ο Παρασκευάς Μουρατίδης.
Ο Παρασκευάς Μουρατίδης είναι Γεν. Γραμματέας του ΣΕΠΚ και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων ως προπονητής του Άρη, του Ηρακλή, της Ολύμπιας Λάρισας και της ΜΕΝΤ. Τιμά ιδιαίτερα τη διοργάνωση του Basket Nights η συμμετοχή ενός έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή όπως ο κύριος Μουρατίδης στο Final Four.
Δείτε το trailer για το Basket Nights 7: https://www.youtube.com/watch?v=PwLrWRtcab0
Εγγραφές και αιτήσεις συμμετοχής
Οι εγγραφές στη Θεσσαλονίκη θα γίνονται δεκτές ως και την Παρασκευή 8 Μαΐου. Στα Ιωάννινα οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές ως και το Σάββατο 2 Μαΐου ενώ εάν κάποια ομάδα κάνει εγγραφή μετά τη λήξη της προθεσμίας θα υπάρχει δυνατότητα – εφόσον το επιτρέπει το πρόγραμμα - να προστεθεί στη Γ κατηγορία. 
Την αίτηση εγγραφής μπορείτε να τη κατεβάσετε εδώ: http://www.mediafire.com/view/rd196q8l26hhu5z/BN7_AITHSH.pdf . Την αίτηση πρέπει να τη συμπληρώσετε, να την υπογράψουν όλοι οι αθλητές και να τη καταθέσουν μαζί με το κόστος συμμετοχής στον υπεύθυνο του πρωταθλήματος για την πόλη σας. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε επίσης να τη σκανάρετε και να τη στείλετε μέσω mail στις εξής διευθύνσεις: για τα Ιωάννινα dimitris@ianthos.org για τη Θεσσαλονίκη john_kivra@hotmail.com 
Επικοινωνία, ιστοσελίδα και social media
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: για το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης 6980364988 για το πρωτάθλημα Ιωαννίνων 6937163555. Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα ianthos.org αλλά και να ακολουθήσετε τον σύλλογο του Ίανθου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης twitter και facebook.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]