Οικονομική και υγιεινή διατροφή !Ναι στην ελληνική κουζίνα!

Ναι στην ελληνική κουζίνα!

Η ελληνική παραδοσιακή διατροφή, δεν είναι απλώς θέμα μόδας! Η θετική της επίδραση στον οργανισμό έχει αναγνωριστεί όχι μόνο από τους εγχώριους καταναλωτές αλλά και από το εξωτερικό. Μάλιστα, πολλές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις σε διάφορες χώρες έχουν σαν μοναδικό στόχο την ενημέρωση του κοινού, προκειμένου να στραφεί προς τον συγκεκριμένο, πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Ναι στο φρέσκο!

Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στη διατροφή που λέει «μην τρώτε ό,τι δεν μπορείτε να καλλιεργήσετε», αναφερόμενος ουσιαστικά σε όλα τα πρόσθετα χημικά, συντηρητικά και χρωστικές, που περιέχονται στα συσκευασμένα τρόφιμα. Προτιμήστε φρέσκα προϊόντα, αντί την εύκολη λύση των κονσερβοποιημένων φαγητών.

Ναι στα προϊόντα παραγωγής σας!

Τα φρέσκα μυρωδικά όπως ρίγανη, βασιλικός ή δενδρολίβανο, όχι μόνο μπορούν να δώσουν εξαιρετική γεύση στο φαγητό σας, αλλά μπορούν να σας γλιτώσουν και από το επιπλέον αλάτι ή βούτυρο που θα του βάζατε για να αποκτήσει γεύση. Μικρές γλάστρες στο μπαλκόνι ή την κουζίνα σας μπορούν, εκτός από το να δώσουν οξυγόνο στο χώρο σας, να χρησιμοποιηθούν και στην προετοιμασία του φαγητού σας. Έτσι, όχι μόνο δεν προσθέτετε τα δικά σας υλικά στην συνταγή, αλλά και αποφεύγετε τυχόν χημικές ουσίες.
 post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]