Η νοθεία στα τρόφιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης πάει σύννεφο...

Κοιμούνται οι ελεγκτικές αρχές!

ΕΧΕΙ αποδειχθεί ότι σε κάθε μεγάλη οικονομική κρίση ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΙ τα πάντα, και κυρίως όλα τα τρόφιμα και τα βασικά είδη διατροφής. Το φαινόμενο αυτό έχει αρχίσει να παρατηρείται εδώ και 2-3 χρόνια και στην χώρα μας με αυξανόμενο ρυθμό.
Δυστυχώς όλα όσα αγοράζουμε και κυρίως τα περισσότερα από αυτά που τρώμε, είναι δεύτερης και τρίτης ποιότητας…
Οπως αναφέρει το  kontranews, εξαιτίας της ανύπαρκτης ρευστότητας στην χώρα μας, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και οι τράπεζες, όλα τα αγαθά που αγοράζουμε και καταναλώνουμε είναι κακής ποιότητας και πολλές φορές επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.
Ειδικά μάλιστα τα εισαγόμενα, είναι πλέον ό,τι το χειρότερο κυκλοφορεί στην διεθνή αγορά, επειδή οι Έλληνες εισαγωγείς λόγω της στενότητας που υπάρχει στις τράπεζες, επιλέγουν δευτέρας διαλογής πράγματα, ενώ και οι ξένοι οίκοι αντιμετωπίζουν πλέον τις ελληνικές εταιρείες που προμηθεύονται διάφορα προϊόντα, σαν αφερέγγυες και τους πασάρουν κακής ποιότητας προϊόντα, σίγουροι ότι δεν έχουν μεγάλα περιθώρια διαμαρτυρίας ή αντίδρασης, πέραν του γεγονότος ότι και οι Έλληνες εισαγωγείς ψάχνουν στις διεθνείς αγορές για προϊόντα που προσφέρονται σε χαμηλές τιμές και τα πασάρουν στην συνέχεια στον Έλληνα καταναλωτή, συνήθως σε υψηλές τιμές, γιατί και οι έλεγχοι που γίνονται είναι πρόχειροι ή ανύπαρκτοι.
Για να προστατευθεί λοιπόν η δημόσια υγεία μαζί με το πορτοφόλι του εξαθλιωμένου Έλληνα καταναλωτή, είναι ανάγκη να σημάνει ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ από τις ελεγκτικές αρχές, οι οποίες πρέπει να καταλάβουν ότι η Υγεία των Ελλήνων πλέον βρίσκεται στα χέρια τους.
Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]