Φτιάξτε μόνοι σας υπέροχα διακοσμητικά για το σπίτι!

Αν έχετε διάθεση για αλλαγές στο σπίτι αλλά δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολλά χρήματα για αυτές, τότε μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες από εδώ.

Μπορείτε να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο και να δημιουργήσετε πράγματα, τα οποία θα κάνουν το χώρο σας να μοιάζει διαφορετικός, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία γι’ αυτόν. Ακολουθούν κάποιες ενδεικτικές προτάσεις:

Φτιάξτε κάδρα με τη δική σας δημιουργία. Προμηθευτείτε πλαστικά άσπρα πιάτα και χρωματίστε τα με νερομπογιές. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα μέσα στα κάδρα. Μπορείτε για μια πιο minimal μορφή, να σχεδιάσετε απλά κάποιες γραμμές χρωματιστές ή μαύρες πάνω στα πιάτα, κάνοντας τα να μοιάζουν με ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές δημιουργίες. Κρεμάστε τα κάδρα σας στους τοίχους ή ακουμπήστε τα στο πάτωμα.
Χρησιμοποιήστε άδεια μπουκάλια για φωτισμό. Γεμίστε τα με μικρά λαμπάκια και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα.
Χρωματίστε κουτιά παπουτσιών με νερομπογιές και χρησιμοποιήστε τα σαν αποθηκευτικούς χώρους στο δωμάτιό σας, το ένα πλάγια πάνω στο άλλο.
Αποξηράνετε κάποιες φέτες από λεμόνι ή πορτοκάλι και βάλτε τις σε ένα μπολ. Θα δώσουν σίγουρα άρωμα και χρώμα στο τραπέζι της κουζίνας σας.
Χρησιμοποιήστε το παλιό ποδήλατο ως διακοσμητικό μέσα στο σπίτι ή επιλέξτε κομμάτια του για το σαλόνι σας. Αν δεν υπάρχει σέλα, απλά τοποθετήστε το αγαπημένο σας λουλούδι στη θέση της και δείτε πόσο ξεχωριστό θα δείχνει. Σε περίπτωση που είναι σκουριασμένο ή αρκετά φθαρμένο, βάψτε το με μπογιά στο χρώμα που να ταιριάζει με το σπίτι σας.

Εμπνευστείτε και φτιάξτε κάτι δικό σας για το σπίτι. Η νέα δημιουργία και το έργο σας θα δώσουν σίγουρα μια άλλη αίσθηση στο χώρο σας.
\ post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]