(ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ)Με τη μέθοδο της απασχόλησης έκλεψαν απο οικία στην Κέρκυρα (8.000) ευρώ (1.000) δολάρια Συλλήψεις σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα



Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας υπόθεση κλοπής από οικία στην Νότια Κέρκυρα και σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ρομ, ενός 26χρονου άνδρα και τριών γυναικών ηλικίας 49, 47 και 23 ετών.

Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις ημεδαποί ως οι δράστες της κλοπής, με την μέθοδο της απασχόλησης, από οικία χθες το πρωί κατά την οποία αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των (8.000) ευρώ και (1.000) δολαρίων.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, η 47χρονη και η 23χρονη ημεδαπή, αντίστοιχα.

Οι δύο συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δύο δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]