(ΗΠΕΙΡΟΣ)Πρέβεζα:Συζητάμε την υποβάθμιση της παραλίας;

Γράφει ο Μιχάλης Μίχος στο prevezatoday.gr:
Την πρόταση να γυρίσουμε στο παρελθόν και να πετάξουμε το πλεονέκτημα της πόλης μας να έχει έναν πλακόστρωτο πεζόδρομο στην παραλία της συζητάει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Πρέβεζας τη Δευτέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόταση από τον σύλλογο εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων θα γίνει συζήτηση για το ενδεχόμενο τους χειμερινούς μήνες και σε ορισμένες ώρες να επιτραπεί η διέλευση οχημάτων, πρόταση η οποία προσωπικά με κάνει να… απορώ…

Θεωρώ ότι τέτοιες προτάσεις δεν θα έπρεπε καν να μπαίνουν σε συζήτηση. Μπορώ να κατανοήσω την αναδουλειά που λόγω κρίσης έχει χτυπήσει τα καταστήματα της παραλίας αλλά ποιος άνθρωπος πιστεύει ότι αν μπαίνουν αυτοκίνητα στον πεζόδρομο θα πουλήσουν 1,2 …10(;) περισσότερους καφέδες και δεν θα καταστραφεί όλη η ομορφιά και η «υπεραξία» της παραλίας;

Λυπάμαι που στην πόλη μας συζητάμε για τα αυτονόητα, λυπάμαι περισσότερο γιατί το θέμα μπαίνει σε συζήτηση από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν τα πράγματα, αγαπάνε αναμφισβήτητα την πόλη και νοιάζονται γι’ αυτήν. Παρόλα αυτά λόγω της κρίσης που προφανώς επηρεάζει και τα μαγαζιά τους χάνουν την ουσία και προτείνουν πράγματα τα οποία στην πραγματικότητα είναι απέναντι στα συμφέροντά τους.

Ο πλακόστρωτος πεζόδρομος της παραλίας της Πρέβεζας είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της πόλης, κομμάτι της ομορφιάς και λόγος να επισκεφθείς την παραλία.  Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι οποιαδήποτε συζήτηση για να επιτραπεί –έστω και με όρους- η διέλευση οχημάτων στην παραλία μόνο αρνητικά αποτελέσμα μπορεί να φέρει.

Μιχάλης Μίχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]