Για όσες δεν μπορούν να ζήσουν χώρις το ισιωτικό μαλλιών!

Aν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών, που σχεδόν δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς την καθημερινή χρήση του ισιωτικού μαλλιών, τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει απόλυτα. Δώστε την απαραίτητη προσοχή, στα λάθη που κάνετε και καταστρέφετε τα μαλλιά σας και μετά παραπονιέστε στις φίλες σας, για ποιόν λόγο το μαλλί σας δεν μακράινει. Είναι πάρα πολύ λογικό, από τη στγμή που κάνετε αλόγιστη χρήση της ισιωτικής, τα μαλλιά σας να αδυνατούν και να μην αναπτύσσονται με τον επιθυμητό ρυθμό.

Πάρτε μολύβι και χαρτί και κρατήστε σημειώσεις , τις οποίες θα πρέπει να τοποθετήσετε και σε εμφανές σημείο παρακαλώ!

Ξεκινώ να απαρριθμώ τα λάθη, τα οποία όλες έχουμε κάνει:

 Δεν προετοιμάζετε τα μαλλιά σας απο πρίν…

Για να έχετε υγιή και ενυδατωμένα μαλλιά, οφείλετε να τα προστατεύετε πολύ πρίν και ανεξάστητα από τη χρήση του ισιωτικού, πόσο μάλλον αν αυτό αποτελεί καθημερινή συνήθεια. Υπάρχουν στο εμπόριο προϊόντα, που προετοιμάζουν τα μαλλιά για τη χρήση του ισιωτικού και τα τοποθετείτε σε βρεγμένα μαλλιά, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό στρώμα.

Χρησιμοποιείτε τη μέγιστη θερμοκρασία
Ανεξάρτητα από την αναγραφόμενη θερμοκρασία, που μπορεί να φτάσει το μηχάνημα, δεν σημαίνει, ότι εσείς πρέπει να κάψετε τα μαλλία σας. Απο προσωπική εμπειρία να σας πω, ότι και μεταξύ 200-230 βαθμούς, μπορείτε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, χωρίς επιπλέον φθορά στα μαλλιά σας.

Δεν περιμένετε να στεγνώσουν καλά τα μαλλιά σας, κοινώς ΒΙΑΖΕΣΤΕ!
Άν βλέπετε ατμούς, σταματήστε αμέσως. Αυτό σημαίνει, ότι τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά και κάτι τέτοιο δεν επιτρέπετε. Τα μαλλιά σας, εφόσον επιθυμειτε να χρησιμοποιήσετε ισιωτική, πρέπει να είναι στεγνά, διαφορετικά δεν θα καταφέρετε να τα ισιώσετε απόλυτα και κινδυνέουν να καταστραφούν εντελώς.

Δεν χωρίζετε τα μαλλιά σας

Ακόμα και άν έχετε αργήσει στο ραντεβού ή στη δουλειά σας και θέλετε να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα, προσπαθήστε να χωρίζετε τα μαλλιά σας σε 3 με 4 κομμάτια και να εστιάζετε σε ένα κάθε φορά.

Δεν καθαρίζετε το μηχάνημα ποτέ
Όπως και κάθετί που χρησιμοποιούμε τακτικά, χρειάζεται καθάρισμα, από σκόνη και λοιπά κατάλοιπα, φροντίστε λοιπόν, όταν θα έχει κρυώσει, να το τρίψετε με ζεστό νερό.
 post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]