Μοντέλο ετών 83, γιατί η ομορφιά δεν έχει ηλικία!

Σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου η εργασία των ανθρώπων του έχει ημερομηνία λήξης, η 83 ετών Carmen Dell” Orefice, αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.

Αν και οι πιο επιτυχημένες επαγγελματίες του χώρου βαδίζουν στην πασαρέλα μέχρι τα 35 με 40( κι αυτό, αν ο χρόνος είναι επιεικής μαζί τους), η Carmen στα 83 της, λανσάρει μέχρι και σήμερα δημιουργίες υψηλής ραπτικής, περπατώντας δυναμικά και με αυτοπεποίθηση στα cat walks.

Γεννημένη το 1931 στην Νέα Υόρκη, ξεκίνησε την καριέρα της στα 15 της χρόνια, ποζάροντας για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue. Συνεργάστηκε με αναρίθμητα πρακτορεία μοντέλων, πόζαρε για τον Dali και παράλληλα με την καριέρα της στο modeling, εργάστηκε ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η ίδια δηλώνει πως αν και εργάζεται για πολλά χρόνια στην βιομηχανία της μόδας, η καριέρα της απογειώθηκε στα 70 της χρόνια, αφού τότε ξεκίνησε η περίοδος που άρχισε να εργάζεται περισσότερο από ποτέ. Θεωρεί μάλιστα τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής της,τα πιο παραγωγικά.

Το 2011, της αποδόθηκε τίτλος τιμής από το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Λονδίνου για το πολύχρονο και εποικοδομητικό της έργο, ενώ τον Φεβρουάριο του 2015 κόσμησε το εξώφυλλο του περιοδικού «New you».

Σε μία εποχή που το γήρας αποτελεί τον ύστατο φόβο των περισσότερων γυναικών, η Carmen κλείνει το μάτι με αδιαφορία στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά πηγάζει από την δύναμη για ζωή!
 post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]