ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

(ΕΛΛΑΔΑ)Πίνακας... ζωγραφικής (και) με τα χιόνια στα Ανώγεια! Χιλιάδες κόσμου στον τόπο του Δία (pics)


Μια όμορφη Κυριακή, ανάμεσα στα χιόνια και το καλό φαγητό, πέρασαν σήμερα χιλιάδες κόσμου στα Ανώγεια!
Η προσέλευση των επισκεπτών -από κάθε γωνιά της Κρήτης- δεν έφτασε τους αριθμούς της προηγούμενης Κυριακής, αλλά και πάλι τα καταστήματα και οι ταβέρνες του χωριού κινήθηκαν ικανοποιητικά.

Όμορφες ήταν οι εικόνες στις πλατείες του χωριού με ανθρώπους να απολαμβάνουν τον καφέ και το γαλακτομπούρεκο τους ζωσμένοι από χιόνια δεξιά και αριστερά!

Σύμφωνα με το anogi.gr, στο βουνό δεν παρατηρήθηκε μποτιλιάρισμα και όλα κινήθηκαν ομαλά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Κανονικά τα σχολεία
Σιγά σιγά πάντως η πατρίδα του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη αφήνει πίσω του την ταλαιπωρία του χιονιά και επανέρχεται στους κανονικούς και φυσιολογικούς του ρυθμούς.

Αύριο Δευτέρα το Δημοτικό ,το Γυμνάσιο και το Λύκειο Ανωγείων θα ανοίξουν κανονικά, στην πρώτη μερα μαθήματος μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Διασκέδαση , ξεγνοιασιά και χιονοπόλεμος τέλος λοιπόν για τους μαθητές που πρέπει πλέον να καλύψουν και τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί μετά τις μέρες που παρέμειναν κλειστά.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες τα Ανώγεια  "πνίγηκαν" στο λευκό, με του Δήμο και τους κατοίκους να ρίχνουν συνεχώς αλάτι, καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες για την απομάκρυνση του χιονιού!
Παρόλα αυτά, τα πανέμορφα Ανώγεια, ντυμένα όπως είναι με το χρώμα της αγνότητας, μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής! (όχι πως πριν δεν έμοιαζαν...)
Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Καλυκάκη
xia1
xia1
xia1
xia1

xia1
xia1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]