(ΚΟΣΜΟΣ)Σοκ Στη Συρία Νέος αποκεφαλισμός από τον ISIS, άνδρα που ικέτευε για βοήθεια (Φωτογραφίες)


Η τελευταία πράξη βιαιότητας από τους τζιχαντιστές του ISIS παίχτηκε στην πόλη Al-Shadadi της Συρίας, όπου αποκεφάλισαν με ξίφος έναν άνδρα, για προσβολή του Αλλάχ. Η κτηνωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του σιωπηλού πλήθους, μεταξύ των οποίων και πολλών παιδιών.
Ο άνδρας αντιστεκόταν για αρκετά λεπτά, προτού τέσσερις άνδρες τον καθηλώσουν στο έδαφος. Πριν το τραγικό του τέλος φώναξε: "Δεν σας συγχωρώ, δεν είμαι εγώ αυτός που το έκανε".
Το τι ακριβώς είχε κάνει ο άνδρας που αποκεφαλίστηκε δεν έγινε γνωστό.
ISIS28115sk2
Οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους μάλιστα, λίγο πριν, πόζαραν στις κάμερες, ενώ τραβούσαν όσα συνέβαιναν με κινητά και κάμερες.
ISIS28115sk3
Αμέσως μετά, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Συρία, που επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, φώναζαν στο συγκεντρωμένο πλήθος "Ο θεός είναι μεγάλος".
isis-omiroi708
Ιορδανία: Απελευθέρωση της ιρακινής τζιχαντίστριας αν απελευθερωθεί ο ιορδανός πιλότος
Κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ιορδανίας δήλωσε ότι η χώρα του προτίθεται να παραδώσει την ιρακινή επίδοξη καμικάζι Σατζίντα αλ Ρισάουι, η οποία έχει καταδικαστεί σε θάνατο και κρατείται σε ιορδανική φυλακή, αν απελευθερωθεί ο ιορδανός πιλότος, ο οποίος κρατείται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
"Η Ιορδανία είναι έτοιμη να απελευθερώσει την κρατούμενη Σατζίντα αλ Ρισάουι αν ο ιορδανός πιλότος Μάαζ αλ-Κασάσμπεχ απελευθερωθεί και του χαριστεί η ζωή", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μοχάμεντ αλ Μομάνι, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
Ο εκπρόσωπος ωστόσο δεν αναφέρθηκε στον Ιάπωνα όμηρο των τζιχαντιστών, τον Κέντζι Γκότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]