Απολαύστε τον ύπνο σας..

Πολλοί από τους πόνους στον αυχένα, την πλάτη ή τη μέση, έχουν ως βασική αιτία κάποια χρόνια συνήθεια κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το σώμα θα πρέπει να διατηρείται ευθυγραμμισμένο, χωρίς να πιέζεται η σπονδυλική στήλη.

Το μαξιλάρι παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στον ύπνο και γι’ αυτό το λόγο, η τοποθέτησή του, είναι σημαντικό να γίνεται με γνώση και ακρίβεια.

Εάν προτιμάτε να κοιμάστε στο πλάι, βάλτε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατα, ανακουφίζοντας έτσι το σώμα και δίνοντάς του μία σωστή στάση.

Εάν προτιμάτε να κοιμάστε ανάσκελα, τοποθετείστε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα, προκαλώντας μικρή κάμψη που θα βοηθήσει τη σπονδυλική στήλη να χαλαρώσει.

Εάν προτιμάτε να κοιμάστε μπρούμυτα, το μαξιλάρι θα πρέπει να μπαίνει κάτω από τη λεκάνη σας, ανακουφίζοντας έτσι τους πόνους που προκαλούνται από την κάκωση μεσοσπονδύλιων δίσκων.

Εάν δεν έχετε συγκεκριμένη στάση κατά τη διάρκεια του ύπνου, τότε τοποθετείστε το μαξιλάρι ανάλογα με την αρχική σας θέση.

Τέλος, καλό είναι να αποφεύγετε τα δύο μαξιλάρια μαζί, αφού το ένα είναι αρκετό για να διατηρηθεί η καλή σωματική στάση. Και φυσικά, στο μαξιλάρι θα πρέπει να ακουμπούν μόνο το κεφάλι και ο λαιμός και όχι οι ώμοι.

Δώστε λοιπόν, τέλος στον πόνο του σώματος λόγω κακής στάσης την ώρα που κοιμάστε και ευχαριστηθείτε τον ύπνο σας με τη σωστή τοποθέτηση του μαξιλαριού.
 post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]