Διεργασίες για τα ψηφοδέλτια στο ΠΑΣΟΚ – Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων

Σε πλήρη εξέλιξη είναι στο ΠΑΣΟΚ οι διεργασίες για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος. Την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, είναι προγραμματισμένο να έχει συνάντηση με τον πρώην υπουργό και επικεφαλής της κίνησης «Κοινωνικός Σύνδεσμος». Ο κ. Φλωρίδης αναμένεται να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, ωστόσο σε περίπτωση που η συμμαχία αυτή δεν προχωρήσει, τότε για το Επικρατείας ακούγονται τα ονόματα των Τάκη Ρήγα, Παντελή Καψή και Κυριάκου Πιερρακάκη.
Στην Α' Αθήνας αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι Κώστας Σκανδαλίδης, Συλβάνα Ράπτη, Νάσος Αλευράς, Μάνος Επιτροπάκης, Βασίλης Χρονόπουλος, Δημήτρης Καρέλλας, Σωτήρης Κατσέλος, Ζέφη Δημαδάμα. 
Στη Β' Αθήνας οι Μιχάλης Xρυσοχοϊδης, Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος, Πύρρος Δήμας, Γιάννης Βούρος, Αποστόλος Κακλαμάνης, Αννα Βερούλη, Εφη Μπέκου και Νίκος Πολύζος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Καρτάλης δεν θα είναι υποψήφιος στη Μαγνησία, παρότι του ζητήθηκε, ωστόσο με δήλωσή του στηρίζει το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη. Επίσης, η Άννα Διαμαντοπούλου αποφάσισε να μην είναι υποψήφια με κανένα από τα δύο κόμματα, επειδή θεωρεί τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει καταστρεπτικό, παρότι επικοινώνησε τόσο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Σημειώνεται ότι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, έγραψε στο facebook ότι «η προσπάθεια διάσπασης του ΠΑΣΟΚ απέτυχε», αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Γιώργο Παπανδρέου και στην ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος. «Η συντριπτική πλειοψηφία των θεσμικών οργάνων, των στελεχών και των μελών του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και βγαίνει μπροστά. Εμείς θα δώσουμε την κρίσιμη μάχη της 25ης Ιανουαρίου του 2015 με το ΠΑΣΟΚ. Μένουμε όρθιοι και προχωράμε με σεβασμό στην ιστορική μας διαδρομή, στο παρόν αλλά και στην προοπτική της Δημοκρατικής Παράταξης», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Οι πρώτες επίσημες υποψηφιότητες στην Καστοριά
Εν τω μεταξύ, τις πρώτες επίσημες βουλευτικές υποψηφιότητες στην Καστοριά του ΠΑΣΟΚ/Δημοκρατικής Παράταξης ανακοίνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος. Συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ–ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ στο νομό Καστοριάς θα περιληφθούν οι Κώστας Βαρσάμης, Παναγιώτης Κωστούλας, Παντελής Περιβολάρης και Σωτήριος Ραπτόπουλος.
 eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]