Νέο περιστατικό βίας στο νοσοκομείο Πρέβεζας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι- • Ν.Γεωργάκος: «Να γίνουμε όλοι μαζί η ασπίδα προστασίας των εργαζομένων του νοσοκομείου μας.»

Περιστατικό ακραίας βίας σε βάρος υπαλλήλου σεκιούριτι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Πρέβεζας αναφερόμενοι σε συμβάν που καταγράφηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν κάνουν επίσης λόγο για απειλές και λεκτική βία που δέχτηκαν συνάδελφοι εργαζόμενοι νοσηλευτές του νοσοκομείου, από τα ίδια άτομα υπογραμμίζοντας, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουν χώρα τέτοια περιστατικά.
«Σαν εργαζόμενοι, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την φροντίδα των πασχόντων συμπολιτών μας κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και ταυτόχρονα συγκρουστήκαμε και συγκρουόμαστε με τις πολιτικές που υποβαθμίζουν το νοσοκομείο της πόλης μας, διεκδικώντας την αναβάθμισή του» τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, καλώντας τη διοίκηση να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων αλλά και των ασθενών στους χώρους του νοσοκομείου . 
Εν τω μεταξύ τον σεβασμό των πολιτών στο λειτούργημα που ασκούν οι εργαζόμενοι του χώρου της υγείας ζητά με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό ξυλοδαρμού και λεκτικής βίας που καταγράφηκε σε βάρος υπαλλήλων εταιρίας φύλαξης αλλά και προσωπικού του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τον κ.Γεωργάκο η διοίκηση προέβη προληπτικά στην παράταση της σύμβασης με την εταιρία φύλαξης του Νοσοκομείου, καλύπτοντας έτσι το αίτημα των εργαζομένων για επιπλέον περιφρούρηση κυρίως τις βραδινές ώρες, ενώ αναφερόμενος στο περιστατικό χαρακτήρισε άνανδρη την επίθεση που δέχτηκε ο υπάλληλός της εταιρίας σεκιούριτι και πρόσθεσε ότι η διοίκηση του νοσοκομείου του παρείχε αρχικώς δωρεάν νομική κάλυψη. “Καλούμε όλους τους πολίτες του νομού μας να καταδικάσουν σε κάθε επίπεδο τις εν λόγω ανάρμοστες συμπεριφορές συμπολιτών μας” καταλήγει ο κ. Γεωργάκος ζητώντας να γίνουμε όλοι μαζί η ασπίδα προστασίας των εργαζομένων του νοσοκομείου μας.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]