Ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Νωρίς το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην ιδιαίτερη πατρίδα του , την Πύλο. Εξερχόμενος ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους αναποφάσιστους, λέγοντας ότι εκείνοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα. «Είμαι αισιόδοξος, θα νικήσουμε». «Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε τη χώρα μπροστά με ασφάλεια, ή θα μπούμε σε περιπέτεια» συμπλήρωσε.

Στο 310ο εκλογικό τμήμα Θεσσαλονίκης το οποίο στεγάζεται στο 1ο δημοτικό σχολείο, στον Άγιο Ελευθέριο, ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής έφτασε στις 7.50 το πρωί και στην είσοδο του σχολείου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης, υποψήφιοι βουλευτές και κομματικά στελέχη. Αντάλλαξε χειραψίες μαζί τους και προχώρησε προς το εκλογικό τμήμα.

Μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος δεν έκανε κάποια δήλωση και αναχώρησε για την Αθήνα, ενώ οι συγκεντρωμένοι τον χειροκρότησαν θερμά.

Στα Ιωάννινα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπούλιας θα ψηφίσει στο 308ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών, στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στο 661o εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων (Κυψέλη).

Επίσης, και με βάση σχετικές ανακοινώσεις των κομμάτων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στη Νίσυρο, στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου).

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στο 4o Λύκειο Καλλιθέας «Νίκος Μπελογιάννης» στο 2096ο εκλογικό τμήμα.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φ. Κουβέλης και Ν. Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου (Λόφος Αξιωματικών).

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα ψηφίσει στο 320ο Εκλογικό Τμήμα - Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 1 ( πλ. Αγοράς).
Α984
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]