Η LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει επαναστατική τεχνολογία εικόνας!

H LG θα παρουσιάσει στην CES 2015 μία νέα ULTRA HD TV τεχνολογίας Quantum Dot, διευρύνοντας περαιτέρω τη σειρά των τηλεοράσεών της.«Η διεθνής έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas, από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου. Ακολουθούν αποσπάσματα από το Δελτίο Τύπου της εταιρείας: Η υπέρ-υψηλής ανάλυσης τηλεόραση τεχνολογίας Quantum Dot της LG προσφέρει πιο ευρύ φάσμα και μεγαλύτερη ζωντάνια στα χρώματα σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις LCD.

Η τεχνολογία Quantum Dot της LG αξιοποιεί τα νανοκρύσταλλα που κυμαίνονται σε μέγεθος από 2 μέχρι και 10 νανο-μέτρα, καθώς η κάθε κουκκίδα εκπέμπει διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το μέγεθός της. Με την προσθήκη ενός φιλμ από κβαντικές κουκίδες μπροστά από τον οπίσθιο φωτισμό LED, επιτυγχάνονται σημαντικά οφέλη στην αναπαραγωγή των χρωμάτων και στην συνολική φωτεινότητα. Δεδομένου ότι οι μικροσκοπικές κβαντικές κουκίδες - αρκετά μικρές για να παρουσιάζουν κβαντομηχανικές ιδιότητες - εκπέμπουν εξαιρετικά ζωντανά χρώματα, η τεχνολογία Quantum Dot ενισχύει τις δυνατότητες των οθονών ULTRA HD In-Plane Switching (IPS) της LG.

Ο ρυθμός αναπαραγωγής χρωμάτων στα IPS πάνελ της LG αυξάνεται πάνω από 30% σε σύγκριση με τις συμβατικές τηλεοράσεις, με την προσθήκη του φιλμ κβαντικών κουκίδων.

Επιπλέον, οι 4K ULTRA HD τηλεοράσεις της LG με τεχνολογία quantum dot θα χρησιμοποιούν τεχνολογία σχεδιασμένη φιλική προς το περιβάλλον, η οποία δεν περιέχει κάδμιο ή άλλα τοξικά βαρέα μέταλλα.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG στη Διεθνή Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Ειδών CES 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, (Central Hall # 8204) από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 9 Ιανουαρίου 2015, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τηλεοράσεις 4K ULTRA HD της LG».

 offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]