(ΕΛΛΑΔΑ)Συλλήψεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για ηρωίνη και ναρκωτικά δισκία
|
Κατασχέθηκαν πάνω από (50) γραμμάρια ηρωίνης και 30 ναρκωτικά δισκία
Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, (5-12-2014) το μεσημέρι και το απόγευμα στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 39χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 23 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Στην πρώτη περίπτωση, προχθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 39χρονου, στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:
Ο 39χρονος διέμενε στην οικία του μαζί τον 23χρονο και 21χρονο, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ο έτερος 23χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν (6,7) γραμμάρια ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
| |||
Labels:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.