(ΗΠΕΙΡΟΣ)ΗΜΕΡΙΔΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ.,  Ημερίδα με θέμα τον Χωροταξικό Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στo πλαίσιο του Έργου
“Waterguard” του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007 - 2013».
Στόχος της Ημερίδας είναι η αξιολόγηση των εναλλακτικών χρήσεων γης και των πρακτικών χωρικής ανάπτυξης, καθώς και η ανάπτυξη σχεδίων διαχείρισης του πόσιμου νερού, προκειμένου η ορθολογική χρήση των υδάτινων πόρων να οδηγήσει στη βιώσιμη ανάπτυξη των Περιοχών Παρέμβασης.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους ο κος Ευάγγελος Νικολάου  Υδρογεωλόγος – Μηχ/κός Προϊστάμενος ΙΓΜΕ Περιφέρειας Ηπείρου, ο κος Αλμπάνης Τριαντάφυλλος  Καθηγητής  Τμήματος Χημείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο κος Μπέλλος Γιώργος Ηλ/γος ΤΕ ΣΥΔΛΙ ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν η κα Ευταξά Βασιλική Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και ο κος Τσαμπαλάς Βασίλειος Πρόεδρος ΣΥΔΛΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες ισχύει το τηλέφωνο 26513 60300 και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gg@apdhp-dm.gov.gr, υπόψη κ. Τσιπέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]