(ΗΠΕΙΡΟΣ)Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι έρχεται στην Πρέβεζα!. (Φωτογραφίες)


Για όσους έχουν επισκεφθεί τις προηγούμενες Χρονιές το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα ξέρουν από «πρώτο χέρι» ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που δεν της λείπει τίποτα.

«Αμέτρητες χειροποίητες κατασκευές από γονείς, μαθητές και δασκάλους αλλά και ένας πλούσιος μπουφές με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, ζεστός καφές και σοκολάτα σας περιμένουν για να περάσουμε όλοι μαζί μια ευχάριστη Κυριακή μέσα σε μία καθαρά Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα».

Την Κυριακή 14-12-2014 από τις 11 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα οι πόρτες της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα θα είναι ανοιχτές και θα σας περιμένουν.

Ο σκοπό της εκδήλωσης απ΄ότι ανέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου είναι: πραγματοποιώντας μια μέρα χαράς και γιορτής για μικρούς και μεγάλους, να καταφέρουν να βοηθήσουν για άλλη μια χρονιά στις ανάγκες του Σχολείου μέσα από τα έσοδα εκείνης τη ημέρας, σε ότι αδυνατεί να προσφέρει πια το κράτος στους μαθητές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ακόμη και για αυτούς που δεν επιθυμούν ή αδυνατούν να ψωνίσουν.Ένας ζεστός καφές και ένας νόστιμος μπουφές θα σας περιμένει όλους.

Ένα μικρό δείγμα φωτογραφιών με κάποιες από τις κατασκευές που έχουν ετοιμάσει.

IMG 7810

IMG 7814

IMG 7869

IMG 7875

IMG 7880

IMG 7881

IMG 8084

IMG 8086

IMG 7883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]