ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

(ΚΟΣΜΟΣ)Κυπριακές Αερογραμμές Πάνε για κλείσιμο στις 9 Ιανουαρίου - Διαψεύδει η κυβέρνηση


Στις 9 Ιανουαρίου κλείνουν οι Κυπριακές Αερογραμμές, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή της Κύπρου».

Η «Κ» σημειώνει πως είναι καταδικαστική η απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Κομισιόν για τις κρατικές ενισχύσεις που έλαβε η εταιρεία στην προηγούμενη τετραετία.

Η αδυναμία να επιστραφούν τα €80 εκατομμύρια οδηγεί την εταιρεία σε χρεωκοπία με ότι αυτά συνεπάγεται για την οικονομία και τους 400 εργαζόμενους που απέμειναν.

Με βάση τα στοιχεία που εξασφάλισε η Καθημερινή τα προπληρωμένα εισιτήρια των Κ.Α ανέρχονται στο ποσό των €8 εκατομμυρίων και εφόσον έχουν αγοραστεί με πιστωτικές κάρτες, θα επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η Κυβέρνηση αναμένει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσον αφορά το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε την Κυριακή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε «εκείνο που αναμένουμε είναι την απόφαση της Επιτροπής σε σχέση με επιδοτήσεις, με επιχορηγήσεις που έχουν δοθεί στο παρελθόν».

Άρα, πρόσθεσε, «να αναμένουμε, να δούμε πότε θα έχουμε την απόφαση από πλευράς της Επιτροπής».
offsite.com.cy
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]