Κάλπες στις 25 Ιανουαρίου, ρεσιτάλ κινδυνολογίας από Σαμαρά (Video)

Στην κινδυνολογία κατέφυγε για άλλη μια φορά ο Αντώνης Σαμαράς, ανακοινώνοντας την προσφυγή στις κάλπες στις 25 Ιανουαρίου μετά την αποτυχία την αποτυχία της κυβέρνησης να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
"Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκλέξει Πρόεδρο η σημερινή Βουλή και για να αποτραπούν οι εκλογές που περικλείουν σοβαρούς κινδύνους και δεν τις θέλει η πλειοψηφία του λαού. Δυστυχώς μια μειοψηφία 132 βουλευτών, στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, σέρνουν τη χώρα σε εκλογές" δήλωσε ο πρωθυπουργός. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι αύριο θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, με προκήρυξη εκλογών, το συντομότερο δυνατό, στις 25 Ιανουαρίου.
Ο Αντ. Σαμαράς, συνεπής στο διάγγελμα που είχε κάνει το Σάββατο, κατηγόρησε τους βουλευτές που ψήφισαν "παρών" στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή ότι "φέρουν ακέραιη την ευθύνη για μια εξέλιξη που δεν την ήθελε η κοινωνία". Κατέληξε δε υποστηρίζοντας ότι τώρα είναι ώρα αυτό δεν έκανε η Βουλή, να το κάνει ο λαός: "να διώξει την αβεβαιότητα και να αποκαταστήσει στη χώρα τη σταθερότητα... για να βγούμε από τα μνημόνια οριστικά".


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]