ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

(HΠΕΙΡΟΣ)Ολοκληρώθηκε το 4ήμερο αφιέρωμα στη φωτογραφία από την ΕΦΕ-Πρέβεζας

Ολοκληρώθηκε εχθές 17/11/2014 το 4ήμερο αφιέρωμα στη φωτογραφία από την ΕΦΕ-Πρέβεζας με τη διάλεξη του Γρ. Βλασσά στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στις 19.30 μ.μ. με θέμα: «Η μαρτυρία των γεγονότων του Πολυτεχνείου από τους φωτορεπόρτερς εκείνης της νύκτας».
Την εκδήλωση άνοιξε πρόεδρος της ΕΦΕ Γιάννης Βουρβούλακας, ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τον Κ. Βλασσά για την παρουσία του και την πολύτιμη βοήθεια του στο τετραήμερο αυτό αφιέρωμα φωτογραφίας αλλά και τους τοπικούς φορείς.
DSC 0216

Ο κ. Γρηγόρης Βλασσάς με τη σειρά του ευχαρίστησε το κοινό που παρευρέθηκε στη διάλεξη αλλά και τον ΕΦΕ Πρέβεζας για το δημιουργικό αυτό τετραήμερο φωτογραφίας. Στη συνέχεια προβλήθηκε το βραβευμένο διαπόραμα, με χρυσό μετάλλιο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό του 1998, έργο του ομιλούντος καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημέρα εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
DSC 0218

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Κοσμάς Κορωναίος, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας και ο κ. Μιλτιάδης Κλάπας, Επικεφαλής της Παράταξης Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]