(ΗΠΕΙΡΟΣ)Αρτα:Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας του κ.Βασιλείου Γκανιάτσα


Σε μια κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Άρτας "Γ.Μόραλης", πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του κ.Βασιλείου Γκανιάτσα με φωτογραφίες-ντοκουμέντα από την προπολεμική Άρτα από το αρχείο του φωτογράφου Δημήτρη Μητσιάνη.
Η θεματική τεράστια,οι φωτογραφίες δυνατές και συγκινητικές και η διάθεση του κ. Γκανιάτσα να τις εκτυπώσει και να τις παρουσιάσει σε γυάλινες πλάκες, καθώς και η έκθεση παλαιών φωτογραφικών μηχανών, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας.

Η έκθεση ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο εκδότη της Αρτινής Ευθύνης Κων/νου Βαίτση.Την εκδήλωση προλόγισαν ο δημιουργός της έκθεσης και η φιλόλογος  κ.Αικατερίνη Σχισμένου που απηύθυνε και τον χαιρετισμό του Ν.Στάμου.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αρταίων κ.Χρήστος Τσιρογιάννης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης κ.Χάρης Παπάζογλου, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού κ.Κώστας Χαρακλιάς, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ευαγγελίτσα Κιτσαντά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστασία Σίμου και Δημήτριος Βαρέλης, ο πρώην Νομάρχης Άρτας κ.Λάμπρος Ρίζος καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 29 Νοέμβρη και θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις ώρες λειτουργίας της Πινακοθήκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]