(ΕΛΛΑΔΑ)Μπαράζ κλοπών σε νοσοκομείο της Κρήτης Εκλεψαν μέχρι και τα λάστιχα αυτοκινήτου γιατρού!

Μέχρι τα ελαστικά του αυτοκινήτου γιατρού του Βενιζελείου εχουν κλέψει οι επιτήδειοι οι οποίοι "χτυπούν" εντός του νοσοκομείου, αλλά και εκτός αυτού, στο πάρκινγκ δηλαδή του νοσηλευτικού ιδρύματος
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων του Βενιζελείου νοσοκομείου κ. Γιώργος Χονδροζουμάκης οι κλοπές είναι σε βάρος τόσο των επισκεπτών και των ασθενών, όσο και των γιατρών και του προσωπικού.

Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο έχει επισημάνει αρκετές φορές το CretePlus.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Τελευταία αναφορά είχε γίνει στις 19 Νοέμβρη όταν ένας επιτήδειος κατάφερε να παρει το πορτοφόλι μιας γυναίκας. Ομως ειχε γινει αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Για καλή της τύχη, ο δράστης της κλοπής δεν πρόλαβε να εξαφανιστεί και έτσι το πορτοφόλι με τα περίπου 100 ευρώ που είχε μέσα, επέστρεψε στην ιδιοκτήτρια του.

Για αυτή την κατάσταση στο νοσοκομείο, όπως είναι λογικό, υπαρχει αναστάτωση στις τάξεις των εργαζομένων. Όπως αναφέρει μάλιστα νοσηλεύτρια του ιδρύματος, "οι κλοπές που έχουν καταγραφεί είναι αρκετές. Σε πολλες από αυτές θύματα είναι συνάδελφοι μας, ενώ σε άλλες είναι οι ίδιοι οι ασθενείς. Οι κλεφτες έχουν αποθρασυνθεί"
πηγη creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]