Με εντυπωσιακό περίπτερο ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας

«Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο με φόντο το θρυλικό γεφύρι της Άρτας και έντονο χρώμα οικολογίας,  ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας παρουσίασε τα προϊόντα του και το καινοτόμο ερευνητικό πρόγραμμα «Πράσινο Κοτόπουλο» στην έκθεση “MeatDays 2014” που έλαβε χώρα από την 1η έως τις 3 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, που για την έκθεση αναφέρει τα εξής:
«Μεγάλος ήταν ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών της έκθεσης από τον χώρο της εστίασης, των αλυσίδων Super Market, των κρεοπωλείων και των ξενοδοχείων. Δυναμική, επίσης, υπήρξε και η παρουσία των πελατών μας στο περίπτερο του Συνεταιρισμού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν  τα προϊόντα μας μέσω απολαυστικών γευστικών δοκιμών.
PTHNOTROFIKOS 2014 110os Expo Meat TSIANTHSΤα “Κοτόπουλα Άρτας” παρουσίασαν την μοναδική ποιότητα των προϊόντων τους, δημιουργώντας νέες γεύσεις, με βάση το κοτόπουλο σε συνδυασμό με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Ο γνωστός σεφ Ιωάννης Σολάκης και η ομάδα του βρέθηκαν για 2 ημέρες στο περίπτερο του Συνεταιρισμού και μαγείρεψαν μοναδικές συνταγές δημιουργώντας gourmet απολαύσεις αποκλειστικά από την Ήπειρο της Γεύσης. Την τρίτη και τελευταία μέρα, τα ινία του μαγειρέματος πέρασαν στα χέρια των μαθητών του ΙΙΕΚ Etoile Studies, οι οποίοι υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Μάνου έδωσαν μια νότα φρεσκάδας στο περίπτερό μας  και με πολύ φαντασία δημιούργησαν πιάτα από τα αγαπημένα μας “Κοτόπουλα Άρτας”.
Ξεχωριστή δραστηριότητα αποτέλεσε η συμμετοχή του ΑΠΣ Άρτας στην “3η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων” που έλαβε χώρα στα πλαίσια της έκθεσης. Με βάση τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής ο Συνεταιρισμός έλαβε τα εξής βραβεία ποιότητας:
-Σουβλάκι φιλέτο στήθος χωρίς καρύκευση – ΧΡΥΣΟ
-Σουβλάκι φιλέτο μπούτι χωρίς καρύκευση – ΧΡΥΣΟ
-Σουβλάκι φιλέτο μπούτι με πιπεριά χωρίς καρύκευση – ΧΡΥΣΟ
-Γύρος κοτόπουλο με καρύκευση – ΧΑΛΚΙΝΟ
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την «AMC Hellas» για τα μαγειρικά σκεύη και την «Αθανασίου» Οινοποιία για τα εκλεκτά κρασιά που μας προσέφεραν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]