ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αύριο η απόφαση για τα περιφερειακά αεροδρόμια


Ώρες μετρούν οι τρεις διεκδικητές των 14 περιφερειακών αεροδρομίων καθώς για αύριο έχει οριστεί η ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε σύμφωνα με την εισήγηση των συμβούλων του ότι οι Φάκελοι Α των υποβληθεισών Προσφορώνπου κατέθεσαν τα επενδυτικάσχήματα CASA (CorporationAmericaS.A.) – METKA Α.Ε., FRAPORTAG- SLENTELLtd και VINCIAirportsS.A.S. – ΑΚΤOR Παραχωρήσεις Α.Ε. για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της χώρας (Ομάδες Α και Β) είναι πλήρεις σύμφωνα με τους όρους των Προκηρύξεων.

Ως επόμενο βήμα προς την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, αύριο, 25 Νοεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει στο άνοιγμα των φακέλων των οικονομικών προσφορών των τριών επενδυτικών σχημάτωνκαθώς και της αποτίμησης του Ανεξάρτητου Αποτιμητή.

Η διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών γίνεται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα και με διασφαλίσεις πλήρους διαφάνειας και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, λαμβάνοντας υπόψη, όπως προβλέπεται, και τη γνώμη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.

Σημειώνεται ότι το πρώτο πακέτο των αεροδρομίων περιλαμβάνει τους αερολιμένες Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου και Καβάλας, ενώ στη δεύτερη ομάδα περιλαμβάνονται τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου
Dealnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]