Τα ΕΛΤΑ προσφέρουν ειδικές τιμές στις Αδελφότητες, Συλλόγους, Ενώσεις και Ομοσπονδίες, μέλη της ΠΣΕ, για προϊόντα παραγωγής του

 Τα ΕΛΤΑ προσφέρουν ειδικές τιμές στις Αδελφότητες, Συλλόγους, Ενώσεις και Ομοσπονδίες, μέλη της ΠΣΕ, για προϊόντα παραγωγής του.





Ø  Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (και ύστερα από απαίτηση πολλών πελατών) προχώρησαν στην Δημιουργία ενός Νέου και Εξαιρετικού ομολογουμένως Προϊόντος με την ονομασία :

«Ημερολόγια έτους 2015 ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ 8ΣΕΛΙΔΟ ή ΚΑΙ 16ΣΕΛΙΔΟ δικής του επιλογής ».

Ουσιαστικά Τα <<Ημερολόγια κατά παραγγελία Πελάτη>>, πέραν της Χρηστικότητας τους, λειτουργούν και ως δυνατό και αποτελεσματικό μέσο προβολής και επικοινωνίας των δραστηριοτήτων του Πελάτη (πχ. Σχολεία, Φροντιστήρια, λοιπά Εκπαιδευτήρια, Ξενοδοχεία, Πολιτιστικοί, Αθλητικοί και λοιποί Σύλλογοι, Μουσεία, πάσης φύσεως Επιχειρήσεις και διάφοροι Δημόσιοι ή Ιδιωτικοί Φορείς) και δεν θα φέρουν το λογότυπο των ΕΛΤΑ.
Σε ότι αφορα τα κυρια Χαρακτηριστικά τους, παρέχουν στον Πελάτη την :
Ø  δυνατότητα εκτύπωσης των δύο εξωφύλλων με εικαστικό της απολύτου επιλογής του
Ø  δυνατότητα ένθετου ενημερωτικού - διαφημιστικού 8σέλιδου ή 16σέλιδου τετράχρωμης εκτύπωσης, με εικαστικό της απολύτου επιλογής του
Ø  ανταγωνιστική -προσιτή τιμή με κλιμάκωση ποσοτήτων στις οποίες ενεργοποιούνται εκπτώσεις 
Ø  ελάχιστη παραγγελία τα 200 τεμάχια  

Η διαδικασία παραγγελίας ειναι εύκολη και σχετικά απλή. Μπορει να γίνει στα κατά τόπους ταχυδρομικά καταστήματα ή στους υπευθύνους πωλήσεων. Το μόνο που χρειάζεται είτε για το εξώφυλλο είτε για το ένθετο, ειναι να προσκομιστεί το αντίστοιχο υλικό (φωτογραφίες, κείμενα, κλπ). Προτείνεται να προσκομιστεί σε ηλεκτρονική μορφή και σε υψηλή ανάλυση, ώστε να αποφεύγονται καθυστερήσεις στην διαδικασία παραγωγής.
Ø  Σημειώνεται ότι ο πελάτης, σε περίπτωση που διαθέτει τη δυνατότητα, αναλαμβάνει αποκλειστικά την επιμέλεια, επεξεργασία, διαμόρφωση και στήσιμο του εικαστικού των εξωφύλλων ή των ένθετων 8σέλιδων ή 16σέλιδων. Σε αντίθετη περίπτωση η Διεύθυνση Φιλοτελισμού αναλαμβάνει χωρίς πρόσθετη χρέωση την προσαρμογή και επεξεργασία των παραπάνω. Σχετικά δοκίμια αποστέλλονται από τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού προς τον ενδιαφερόμενο και μετά την έγκριση τους προχωρά στην τελική παραγωγή.

Η παράδοση των ημερολογίων θα ολοκληρώνεται εντός 2 εβδομάδων (15 ημερολογιακών ημερών). Προς αποφυγή ακυρώσεων των παραγγελιών κατά την φάση της παραγωγής τους ορίζεται ως ελάχιστο ποσό προκαταβολής το 30% της συνολικής τους αξίας.
ΤΙΜΗ - ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ  
Οι τιμές ανά κλιμάκιο ποσότητας είναι αυτές που περιλαμβάνονται στον ΠΙΝΑΚΑ. Στις τιμές που απεικονίζονται στον ΠΙΝΑΚΑ συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 23%, δηλαδή είναι τελικές τιμές πώλησης ενός ολοκληρωμένου προϊόντος, συνεπώς ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ πάνω σε αυτές τις τιμές.§  Οι τιμές αυτές είναι για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 έως 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014. Όπως προαναφέραμε, η  υλοποίηση της κάθε παραγγελίας θα είναι οι 15 ημερολογιακές ημέρες, ενώ σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί την ΑΜΕΣΗ παραγωγή (8-10 ημερολογιακές ημέρες), οι τιμές για τις προαναφερόμενες ποσότητες θα είναι σημαντικά μεγαλύτερες, καθώς και για παραγγελίες μετά την 3η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014.
Ειδικότερα οι τιμές στις προαναφερόμενες ειδικές περιπτώσεις διαμορφώνονται ως εξής:
§  Για την κατηγορία 200 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ σε περίπτωση ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ή μετά την 3η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, οι τιμές διαφοροποιούνται ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ σε 4,50€, 5,00€ και 5,50€ αντίστοιχα.
§  Για την κατηγορία 300 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ σε περίπτωση ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ή μετά την 3η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, οι τιμές διαφοροποιούνται ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ σε 4,20€, 4,50€ και 4,80€ αντίστοιχα.
§  Για την κατηγορία 400 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ σε περίπτωση ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ή μετά την 3η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, οι τιμές διαφοροποιούνται ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ σε 4,10€, 4,30€ και 4,50€ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]