(ΕΛΛΑΔΑ)Τους συνέλαβαν να διακινούν λαθραία τσιγάρα Κατασχέθηκαν πάνω από 8.000 πακέτα

Σημαντικό πλήγμα στο χώρο της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, φτάνοντας στα ίχνη τεσσάρων ατόμων που δραστηριοποιούνταν στο συγκεκριμένο χώρο.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί ηλικίας 32, 28, 22 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία παραβάσεις των Νόμων «Περί τελωνειακού κώδικα», «Περί ρυθμίσεως ζητημάτων που αφορούν στη φορολογία του καπνού» και «Περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (31-10-2014) πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο σε οικία στην οποία διέμεναν, όσο και στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων (32 ετών), συνολικά 8.236 πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες σκόπευαν να διοχετεύσουν τις κατασχεθείσες ποσότητες των λαθραίων τσιγάρων, παράνομα στην αγορά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]