Αποφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου έπειτα από προφυλάκιση 2,5 ετών για τα εξοπλιστικά

Ελεύθερη αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία ήταν προφυλακισμένη επί 2,5 χρόνια για την υπόθεση των εξοπλιστικών. «Θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε η κ. Τσοχατζοπούλου  στους δημοσιογράφους φεύγοντας από τη φυλακή. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αρνήθηκε να σχολιάσει την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης που είχε υποβάλει και η σύζυγος του πατέρα της, Βίκη Σταμάτη.
Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, επιβάλλοντάς της τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ, παρά το ότι ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε την άποψη ότι δεν πρέπει να της επιβληθεί εγγύηση από τη στιγμή που «έχει επιστρέψει όλα τα ακίνητα και δεν έχει ούτε ευρώ».
Αντίθετα, οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αποφάσισαν ομόφωνα να απορριφθεί για τέταρτη φορά η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών.
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]