Γιατί ΔΕΝ βάζει τσέπες στα σακάκια που δημιουργεί;;; - ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ το λόγο!! (PHOTOS)

Γιατί ΔΕΝ βάζει τσέπες στα σακάκια που δημιουργεί;;; - ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ το λόγο!! (PHOTOS)
Μια πρωτότυπη - αν μη τι άλλο - ιδέα είχε ένας γνωστός μόδιστρος της Παραγουάης για να καταγγείλει σκάνδαλα διαφθοράς στη χώρα του Ο Ρομπέρτο Εσπινόζα σχεδίασε και έραψε μια σειρά ανδρικών κοστουμιών χωρίς τσέπες, ούτε στο σακάκι, ούτε στο παντελόνι.
Ονόμασε τη σειρά κοστουμιών που λάνσαρε «Ιμπανιές» από το όνομα του Χοσέ Μαρία Ιμπανιές, έναν βουλευτή του δεξιού κυβερνώντος Κόμματος Κολοράδο, που διώκεται για διαφθορά αφού παραδέχτηκε ότι είχε καταφέρει να πληρώνονται από το κοινοβούλιο οι οικιακές βοηθοί του.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι παραγγελίες αυξάνονται και πως αρκετοί του δηλώνουν ότι θα φορέσουν το κοστούμι σε εκδηλώσεις με πολιτικούς για να δηλώσουν ότι οι ίδιοι είναι αδιάφθοροι.
«Ας εισάγουμε την εντιμότητα στη μόδα» και «Πρωτοποριακό ντιζάιν κατά της διαφθοράς» είναι οι διαφημιστικές αφίσες στις εννέα μπουτίκ «Robert» του Εσπινόζα.
«Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου αν χάσω ορισμένους πελάτες από τον πολιτικό κόσμο. Ο οίκος αυτός ιδρύθηκε από τον πατέρα μου πριν από 70 χρόνια και ποτέ δεν μας έλειψαν οι πελάτες» δηλώνει ο Εσπινόζα, ο οποίος είναι επίσης ο επίσημος σχεδιαστής των στολών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Παραγουάης.
Αλλά δεν σταματά εκεί: Προαναγγέλλει ότι ετοιμάζει και νέα αντίστοιχη σειρά πρετ-α-πορτέ για γυναίκες που θα φέρει την ονομασία "Κυρία Ιμπανιές", από τη σύζυγο του βουλευτή η οποία εμπλέκεται στο ίδιο σκάνδαλο.


Πηγή: iefimerida.gr
via:athnesmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]