Τι γίνεται όταν πολτοποιούμε την τομάτα στο multi;

Αν συνηθίζετε να πολτοποιείτε την τομάτα στο multi για να την βάλετε στην σάλτσα, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι μαζί με αυτή διαλύονται και οι σπόροι της. Τι σημαίνει αυτό; Δείτε παρακάτω.
Όταν οι σ πόροι διαλύονται και μαγειρεύονται, τότε το αποτέλεσμα είναι το φαγητό μας να πικρίσει. Μπορείτε να κόβετε την τομάτα σε μικρούς κύβους με το μαχαίρι και να την χρησιμοποιείτε με αυτό τον τρόπο στις σάλτσες σας.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο για το πως να κόψετε μια τομάτα με μαχαίρι σε κύβους!


Neadiatrofis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]