(KOΣΜΟΣ)Κύπρος:Αριθμοί που Σοκάρουν Φιλανθρωπία μόνο για τις διαφημίσεις συναυλιών στην Πάφο

Είναι για να διερωτάται κανείς. Τι γινόταν τελικά με τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Πάφο;

Το τηλεοπτικό κανάλι MEGA, μετά την αποκάλυψη χθες της εκδήλωσης με το Γιάννη Πλούταρχο όπου δόθηκαν ελάχιστα στο ίδρυμα κιβωτός για παιδιά με ειδικές ανάγκες, συνέχισε την έρευνα σε άλλο ίδρυμα.

Στο ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου που στις 19 Σεπτεμβρίου του 2014 διοργάνωσε μαζί με την εταιρεία Α.Ρ Σουαρέ φιλανθρωπική συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

" Υπό τον τίτλο Η Πάφος τραγουδά για την αγάπη η ελληνίδα σταρ του πενταγράμμου Νατάσα Θεοδωρίδου θα τραγουδήσει στον πλατειακό χώρο του Κάστρου, σε μια εκδήλωση με στόχο την ενίσχυση ιδρύματος για παιδιά με ειδικές ανάγκες " Μαργαρίτας Λιασίδου"

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 Ευρώ για τις κερκίδες και 10 Ευρώ για την αρένα και ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ιδρύματος"

Ενώ, λοιπόν,  υπήρχαν έσοδα 27 και πλέον χιλιάδων Ευρώ, εκ των οποίων σχεδόν εννιά χιλιάδες από χορηγίες στο ίδρυμα δόθηκαν μόλις 4,340 Ευρώ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ

  ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ: 27660 Ευρώ

 ΧΟΡΗΓΙΕΣ      : 8.850

 ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ: 4,340 Ευρώ

Το απίστευτο είναι ότι ενώ το ίδρυμα πήρε λίγο πάνω από 4 χιλιάδες η διοργανώτρια εταιρεία πήρε τα διπλάσια και η Νατάσα Θεοδωρίδου  13 χιλιάδες Ευρώ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 8,710

  ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ 13,000 Ευρώ

 ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΛΙΑΣΙΔΟΥ 4340

Τα υπόλοιπα χρήματα δόθηκαν σε ταξί, φαγητά και άλλα έξοδα.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Δ.Σ του ιδρύματος ο οποίος μας ανέφερε ότι δεν έχει παράπονο από τις εισπράξεις. Ο διοργανωτής της συναυλίας δε υποστήριξε ότι το συμβόλαιο της κυρίας Θεοδωρίδου ήταν 16,5 χιλιάδες Ευρώ. Ισχυρίστηκε δεν ότι από τις 8 και πλέον χιλιάδες  της αμοιβής του πληρώθηκαν αεροπορικά εισιτήρια και συστήματα ήχου.

Ο Δήμαρχος Πάφου, είχε εξασφαλίσει χορηγία 750 Ευρώ για το ίδρυμα πριν τη διεξαγωγή της συναυλίας

Πηγή: Mega TV

 offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]