Ένα iPhone 6 «εξερράγη» σε παντελόνι χρήστη!

Μετά το σκάνδαλο με τα iPhone 6 που λυγίζουν, έρχεται ακόμα ένα χτύπημα για την Apple, καθώς ένας χρήστης από την Αριζόνα, καταγγέλλει πως το smartphone του τινάχτηκε και έπιασε φωτιά! 

Την καταγγελία έκανε μέσα από το προσωπικό του μπλογκ. Ο ίδιος είχε πάει μαζί με την γυναίκα του και τον επτάχρονο γιο του στο πανεπιστήμιο της Αριζόνα και τράκαρε. Ο ίδιος χτύπησε ελαφρά στον γοφό του και μέσα στην τσέπη του παντελονιού του  βρισκόταν το καινούριο του iPhone.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ένιωσα κάτι να με καίει στο πόδι μου και ξαφνικά είδα καπνούς να βγαίνουν από το παντελόνι μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω από που έβγαινε η φωτιά μέχρι που to τηλέφωνο μου εξερράγη». Ο άτυχος άνδρας έβγαλε γρήγορα το παντελόνι του και ένας περαστικός του πέταξε νερό. Επίσης ανέβασε και ένα βίντεο με την περιπέτεια του στο διαδίκτυο όπου φαίνεται το κατεστραμμένο τηλέφωνο.

Ο άτυχος άνδρας έπαθε έγκαυμα δευτέρου βαθμού στο πόδι του και ένα στον γοφό του. «Αν δεν συνέβαινε σε εμένα δεν θα μπορούσα ποτέ να το πιστέψω». Η συγκεκριμένη ιστορία έρχεται λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο bendgate όπου οι χρήστες ισχυρίζονταν ότι λύγιζαν τα smartphones τους.

Η Apple ανακοίνωσε ότι αντικατέστησε έξι τηλέφωνα και έλεγξε 15.000 για να δει αν πράγματι λυγίζουν. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το iPhone που εξερράγη στο παντελόνι του χρήστη.
πηγη  sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]