H "πολιτική κουζίνα" της κ. Ευταξά ( άρθρο του Δημήτρη Παναγιωτίδη)

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον χθες βράδυ, παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Βίκυς Ευταξά, στην εκπομπή "Πολιτική κουζίνα" της "Βήμα Τηλεόραση".
Η κ. Ευταξά εκτός των άλλων πολλών - σε μια εκπομπή "αγιογραφία" της- αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για την ανάμειξή της στις εκλογές της ΠΕΔ  κ.λπ. και επί της ουσίας επιβεβαίωσε τα όσα γράφτηκαν, όπως χωρίς να το καταλάβει επιβεβαίωσε και όσους την επικρίνουν ότι στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στα ηνία της Α.Δ. συμπεριφέρεται και δρα περισσότερο ως υπηρεσιακός παράγοντας- γραφειοκράτης, παρά ως υψηλόβαθμο κυβερνητικό- πολιτικό στέλεχος.
Αν τη χθεσινή συνέντευξη έβλεπαν οι κυβερνητικοί παράγοντες που την επέλεξαν για το αξίωμα αυτό, θα μειδιούσαν και θα  απογοητεύονταν γιατί για μια ακόμη φορά θα διαπίστωναν πόσο χαμηλού επιπέδου είναι ένα σημαντικό μέρος του στελεχιακού δυναμικού τους. 
΄Οπως έστρωσαν κοιμούνται. Τα καλά στελέχη διαχρονικά τα απομάκρυναν ή τα περιθωριοποιούσαν γιατί ήταν και είναι επικίνδυνα για την "εξουσία" τους. Προτιμούσαν και προτιμούν συνεργάτες,  στελέχη χωρίς ισχυρή προσωπικότητα και χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό βάρος για να μπορούν αυτοί να διατηρούν αλώβυτο  το "δοβλέτι" τους... ΄Ομως με αυτή την τακτική χάνει και η χώρα και η Παράταξή τους! Δυστυχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]