ΑΓΡΟΤΕΣ -ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

(HΠΕΙΡΟΣ)ΚΟΝΙΤΣΑ: Οικοτροφείο «ΝΟΣΤΟΣ»Eπιστημονική εκδήλωση, με θέμα «Ζώντας με τη Σχιζοφρένεια».

 Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα ψυχικά νοσήματα.
                Το θέμα που επιλέχθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το 2014 είναι «Ζώντας με τη Σχιζοφρένεια».        
                Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας, το Οικοτροφείο «ΝΟΣΤΟΣ» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης, και σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού της Κόνιτσας στα θέματα της Ψυχικής Υγείας διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση, με θέμα «Ζώντας με τη Σχιζοφρένεια».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, από τις 12:00 μ.μ. μέχρι και τις 13:30 μ.μ.
Λίγο πιο πριν αντιπροσωπεία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα επισκεφτεί το χώρο του οικοτροφείου, στην συνέχεια  τα δημοτικά σχολεία της Κόνιτσας όπου και θα συνομιλήσουν με τα παιδιά, θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα μοιράσουν αθλητικό υλικό στα σχολεία
Θα θέλαμε την συμμετοχή και ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμά μας, γιατί η ψυχική νόσος είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.
 Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα στην αγάπη, στη φροντίδα, στην αποδοχή, στο σεβασμό, στην επικοινωνία, στη συντροφικότητα, στην εργασία, στην ισότιμη και αξιοπρεπή αντιμετώπιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]