Greenpeace Ελλάδα:Επίσκεψη στο πλοίο μας και Ice Ride!!

Το πλοίο - σύμβολο της Greenpeace, Rainbow Warrior, αυτή τη στιγμή πλέει με ανοιχτά πανιά στα νερά του Αιγαίου με προορισμό την Αθήνα! Το πιο οικολογικό πλοίο στον κόσμο, θα βρίσκεται στηΜαρίνα Φλοίσβου και θα είναι ανοιχτό για το κοινό από την Πέμπτη 2/10 μέχρι και την Κυριακή 5/10.
Μπορείς να το επισκεφτείς:
ΠΕΜ 2/10: 16:00-19:00
ΠΑΡ 3/10: 10:30 - 14:00
ΣΑΒ 4/10: 10:00-19:00
ΚΥΡ 5/10: 10:00-14:00 & 16:00-20:00
--> Το πλοίο μας έρχεται από τη Ρόδο, μετά από 5 μέρες γεμάτες με: δυναμικές δράσεις για την απεξάρτησή μας από το πετρέλαιο, συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση για αξιοποίηση του τεράστιου ηλιακού δυναμικού του νησιού και σχεδιασμό κοινών δράσεων με την τοπική κοινωνία ενάντια στην κατασκευή νέας μονάδας πετρελαίου στο μοναδικό Πρασονήσι.
--> Εκτός από το Rainbow Warrior, την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου έχουμε και Ice Ride, την παγκόσμια ποδηλατοπορεία για την προστασία της Αρκτικής. Ξεκινάμε από την πλατεία Συντάγματος στις 17.00 και θα καταλήξουμε στην πλατεία του Κεραμεικού. Δες εδώ το χάρτη της διαδρομής.
ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ: Το Rainbow Warrior ήρθε στην Ελλάδα για να μας βοηθήσει σε δράσεις για την απεξάρτησή μας από το πανάκριβο πετρέλαιο. Ήδη έχουμε σχεδιάσει το επόμενο βήμα μας και τώραχρειαζόμαστε εσένα για να το καταφέρουμε: να εφαρμόσουμε αυτά που ζητάμε από την κυβέρνηση σε ένα κτίριο με υψηλή κοινωνική αξία, που το έχει ανάγκη. Θυμίσου ότι κάθε δράση μας στηρίζεται σε δωρεές πολιτών, άρα όποιο ποσό μπορείς να διαθέσεις σε αυτή τη φάση, θα είναι εξίσου σημαντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]