ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)ΑΡΤΑ:«Επίσκεψη της Όλγας Γεροβασίλη στον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη».

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη πραγματοποίησε η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής», βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τους περιφερειακούς συμβούλους Βασίλη Γιολδάση και Κώστα Γκούντα, στα πλαίσια της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζήτησαν διάφορα θέματα, δίνοντας όμως ιδιαίτερη βαρύτητα στο  θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων στους ΟΤΑ, όπως επίσης  θέμα της οριοθέτησης της κοίτης του ποταμού Αράχθου.
Από την πλευρά της η κ. Όλγα Γεροβασίλη, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ζήτησε από τον Δήμαρχο να υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα θέματα του Δήμου και τον διαβεβαίωσε ότι στα κρίσιμα ζητήματα, όπως τα πιο πάνω προαναφερόμενα θέματα, η περιφερειακή παράταξη και η ίδια προσωπικά, με την κοινοβουλευτική της ιδιότητα, θα είναι πάντα στο πλευρό της Νέας Δημοτικής Αρχής, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει επιτέλους ο Δήμος Αρταίων να εμφανίζεται ως μία διεκδικητική δύναμη προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βγει η περιοχή της Άρτας από το αδιέξοδο.


Ο Δήμαρχος Αρταίων αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τόνισε ότι: «η καλή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων για το καλό της περιοχή μας, είναι το μεγάλο μας όπλο για την επίλυση όλων των θεμάτων. Είναι τεράστιο πλεονέκτημα, για ένα τόπο, όλοι οι φορείς του να έχουν τον ίδιο στόχο και το ίδιο πάθος για τον τόπο τους. Πιστεύω ότι σαν νέα Δημοτική Αρχή και θέλουμε και μπορούμε να παλέψουμε, ώστε ο Δήμος μας, αλλά και η ευρύτερη περιοχή να μπει για τα καλά στο χάρτη με τις νέες δυνάμεις διεκδίκησης, σε ζητήματα που θα βοηθήσουν την περιοχή μας στην εξωστρέφεια και στην νέα εποχή. Γιατί από τη σημερινή μας συνάντηση διαπιστώσαμε για μια φορά ακόμη  ότι, για τα προβλήματα της Άρτας μας δεν υπάρχουν παρατάξεις και χρώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]