(ΚΟΣΜΟΣ)Στρατόπεδο θανάτου Έμπολα το Πουέρτο Ρίκο για Αμερικανούς στρατιώτες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νοσοκομείο Veterans Administration στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο αναμένει τη βραχυπρόθεσμη άφιξη αριθμού ασθενών Έμπολα και δημιουργεί μια ολόκληρη πτέρυγα Έμπολα για να χειριστεί την εισροή μολυσμένων ασθενών. Δεν είναι σαφές αν αυτή είναι η προγραμματισμένη τοποθεσία για την καραντίνα Αμερικανών στρατιωτών που επιστρέφουν από τη Δυτική Αφρική, μετά τη μόλυνσή τους με τον θανατηφόρο ιό Έμπολα.

Ο Michael Pastor, στις 15 Οκτωβρίου δήλωσε ότι μια μεγάλη ομάδα στρατιωτών είχε σταλεί πίσω από την Αφρική έχοντας ήδη εκτεθεί και μολυνθεί με Έμπολα, το οποίο καθιστά τα νέα για το Πουέρτο Ρίκο ακόμη πιο ανησυχητικά.

Επιπλέον, η φύση της αναφοράς στην ιστοσελίδα potrblog, όπου η σύμβαση με την εταιρεία VA HVAC είναι για επείγουσα εγκατάσταση φίλτρων αέρα HEPA, φέρνει επίσης το ζήτημα του κατά πόσο αναμένουν ο ιός Έμπολα να είναι ήδη στον αέρα.

Το νοσοκομείο φοβάται ότι η εναέρια εξάπλωση του ιού Έμπολα έξω από την πτέρυγα καραντίνας θα «δημιουργήσει μια κατάσταση όπου ένα ξέσπασμα του ιού Έμπολα μπορεί να συμβεί σε ασθενή, επισκέπτη ή υπάλληλο».

Περισσότερα στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί σχετικά με τα φίλτρα αέρα και τη σύμβαση με τη HVAC.
Το δεύτερο βίντεο είναι εκείνο στο οποίο γίνεται η αρχική δήλωση-σοκ για τα αμερικανικά στρατεύματα που ήδη είναι σε καραντίνα μετά την επιστροφή τους από την Αφρική, με κάποιους στρατιώτες να έχουν μολυνθεί από Έμπολα.

 hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]